13 Şubat 2013

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun!


Sevgililer Günü vesilesiyle aşkı yazmak için bilgisayarın başına geçtim... Ama ellerim bir türlü klavyenin üzerine gelip de doğru kelimeleri bulamıyor. Sanırım aşk bu... Ne diyeceğini bilememe hali! Sözlerin dile gelip de dudaktan dökülemediği andır aşk! Çünkü içinde yaşadıklarını dışarı vuracak olsan dışarıdan görülecek tek şey ne kadar deli olduğundur. Korkarsın! 

Sürekli düzgün çalışması için ayarlarıyla oynanması gereken bir radyo gibidir insan! Dengeyi bulmakta zorlanır... Gelgitlerle dolu bir deniz gibi oradan oraya savrulur... Mutlu anıyla hüzünlü anı arasında sadece saniyeler vardır! Delidir, hem de zırdeli!

Bu halde olan herkese sesleniyorum! Kırk yılın başında hissedebileceğiniz bu duygunun tadını çıkartın... Her ne kadar Sevgililer Günü'nü sevmesem de, tavsiyem tam tersi yönde: aşıksanız o günü de sonuna kadar yaşayın! 

Hayat o kadar kısa ve o kadar boş ki aslında... Sonra bir varmış bir yokmuşlarda kalır aşk... Ararsınız açmaz telefonu... Hep meşgul tonundadır kalbiniz, atışları rutine bağlar... Güller yolunuza çıkmaz olur, dikene bile razı olursunuz...

İşte bu yüzden doyasıya sevin yarın! Sonuna kadar haykırın! Düşünsenize, daha kaç sevgililer günü yaşayacak kim bilir çılgın kalbiniz... 

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun Sevgili Takipçilerim! 
Yarın Hepimiz İçin Aşkla Dolu Bir Gün Olsun! ;)




Hiç yorum yok: